the big mango
Door: joyce
Blijf op de hoogte en volg Tuktuk
22 Mei 2006 | Thailand, Bangkok
deze week heeft steven fulltime gewerkt en ondertussen begint hij zich hier al helemaal thuis te voelen. ik ook, maar voor mij voelt het voorlopig nog een beetje aan als vakantie. vooral deze week, waarin ik ben gaan shoppen in siam en de buurt flink heb uitgekamd naar de leuke marktjes en beste eetkraampjes. siam is echt shoppers paradise, je vind daar alles van louis vuitton tot de zara. en steven had dringend een paar zomerse overhemden nodig dus ik voelde me direct geroepen om te gaan shoppen. eerst hadden we samen al de toeristenmarktjes uitgeprobeerd, maar omdat de thai iets kleiner zijn als de gemiddelde europeaan bleken de mouwen telkens te kort te zijn. zelfs in een gewoon thais warenhuis was dit het geval. dus vandaar mijn bezoek aan siam, dit is trouwens een gigantische 'mall' alla de amerikaanse shoppings maar dan met een gemiddelde temperatuur van 18 graden (voor thaise begrippen dus echt koud!).
en nooddi, hmm ons verwenrestaurantje voor in het weekend. je kan hier proeven van de gevarieerde aziatische keuken en er staan zelfs een paar italiaanse gerechten op het menu. dit is gewoon puur snoepen. de gerechten zijn wel dubbel zo duur als op straat maar met z'n tweetjes kun je hier heerlijk eten en drinken voor zo'n 5 euro.
dit weekend hebben we relaxed doorgebracht aan het zwembad en op het dakterras. steven was behoorlijk uitgeput van een lange week werken en vanwege slecht nieuws vanuit het thuisfront (mijn moeder is onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. in een van haar nieren is nl. een aangroeiende niersteen geconstateerd die inmiddels de hele nier 'in beslag heeft genomen', de nier is hierdoor ernstig ontstoken en moet dus weggehaald worden) hadden we besloten om het weekend thuis door te brengen. loungen op het terras met een krantje, een boek en een glas wijn kan je weer helemaal tot rust brengen in een grote drukke stad. gelukkig gaat het weer wat beter met mijn moeder en ik heb ondertussen ook alweer met haar gesproken. maar op zo'n moment wil je toch echt bij je familie zijn en is thailand echt het andere eind van de wereld. dus mam: heel veel beterschap en dat je maar weer snel naar huis mag!
22 Mei 2006 - 17:23
Free:
Veel beterschap voor je moeder, dat komt helemaal goed. Moeders zijn sterk! Ze heeft jou er ook uitgeperst toch? :) -
22 Mei 2006 - 20:12
Anton:
Hoi Joyce en Steven.
Wat vervelend voor je moeder, en ik kan mij voorstellen dat je dan wel heel ver weg bent en niet effe langs kunt gaan.
Ik hoop het allerbeste voor haar.
Jij hebt het wel naar je zin met al dat shoppen Joyce waarschijnlijk wel een goeie stad uitgekozen voor deze activiteit!!!???
goede te horen dat je een beetje op gang begint te komen Steven.
Je vroeg de laatse keer naar info over ortheses voor de bovenste extremiteit....daar heb de laatste dag bij livit nog een presentatie over gehouden dus ik was enigzins verbaast.
Kijk een op www.I.S.P.O. international of zo.
Daar kun je vast info vinden.
Of je kunt eens contact opnemen met Leszek die doet veel over de grens over het net en wellicht kan hij je aan contacten helpen.
Volgens mij lkloszewski@livit.nl
Of caspar brackel die heeft ook veel contacten via de orthobode.
Dat ik je daar nou toch nog mee kan helpen.
Ik heb er nog steeds de pest over in dat je weg bent gegaan, ik was zo tevreden over onze samenwerking. Maar goed het bloed kruippt waar niet gaan kan en het zat al in je bloed toen je naar nederland kwam. Ik heb het zo vreselijk druk.
Eldridge ging direct op vakantie toen jij afscheid nam dus dat is al flink aanpoten en nu sta ik zelf voor mijn vakantie, nou dan weet je wel hoe het gaat, nog effe gauw alles aanmeten en in de goede richting zetten. Wij gaan trouwens naar Italië.
Heb je het naar je zin in je nieuwe job of is dat nog te vroeg??
Nou vertel er maar eens wat over.
Het is heel leuk om jullie verhalen te lezen.
Het gaat jullie goed. -
23 Mei 2006 - 08:54
Conny:
Hoi Joyce en Steven,
Fijn dat jullie het goed maken daar in verwegistan.Snap dat het van Francine heel vervelend voor jullie is, zeker nu jullie zover weg zijn. Niet te veel zorgen maken jullie mam is een sterke, dat weet je zelf ook.
Werkt de gewone email van jullie ook nog?
Liefs van mij en de aanhang
ps Coen wilde nog eens naar de leuke speeltuin in Antwerpen, viel lichtelijk tegen toen ik uitlegde waar jullie nu bivakkeren -
25 Mei 2006 - 11:18
Gerda Op 't Hoog:
ik vindt je reaktie heel fijn en tof voor jullie pa en ma ons francien zij dat moet je lezen ik vindt 't geweldig wat ze doet en echt waar ze hebben helemaal gelijk
groetjes en veel liefs
tante gerda
mijn email g.op'thoog@hrtnet.nl -
25 Mei 2006 - 11:25
Gerda:
g.op'thoog@hetnet.'nl bij het net was de r in plaats van de e komen staangroetjes, gerda -
21 Juni 2006 - 13:48
Sara:
hang in there mam!!! veel beterschap van mij!!